Poikkitieteellinen urakehitystapahtuma

Ohjelma

14.30Ilmoittautuminen
15.00Cocktail-buffet ja ohjattua verkostoitumista
16.30Inspiroivat keynote-puheenvuorot
18.00Urakehitystyöpajat
20.00Ohjattua verkostoitumista
21.00After party Clarionissa

Pääpuhujat

Linda Liukas round

Linda Liukas

Linda Liukas on kansainvälinen huippumenestyjä ja koodauslähettiläs, jonka puhetta TED:ssä on katsottu yli 1,7 miljoonaa kertaa. Linda on kuuluisan Rails Girls -ohjelmointiyhteisön perustaja ja hän on julkaissut moninkertaisesti palkitun Hello Ruby -lastenkirjasarjan koodaamisesta, tietokoneista ja tekoälystä.

 

Euroopan komissio on myöntänyt Lindalle Digital Champion -arvonimen ja Tampereen yliopisto antoi hänelle kunniatohtorin arvonimen vuonna 2018. Linda työskentelee näköalapaikalla koulutuksen, taiteen ja teknologian poikkileikkauspisteessä ja hänen mielestään uteliaisuus on edellytys menestykseen tulevaisuuden työelämässä.

Placeholder_m

Puheenvuoro julkistetaan myöhemmin.

Urakehitystyöpajat

Future Skills

Valmentajat: Yhteistyökumppaneiden asiantuntijat

 

Kuvaus: Mitä kysymyksiä tulevaisuuden työelämä yrityksissä tänä päivänä herättää? Kuinka työelämä muuttuu ja mitä kykyjä yritykset etsivät? Tässä osiossa pääset kuuntelemaan yhteistyökumppaneidemme huippuasiantuntijoiden näkemyksiä keskeisistä tulevaisuuden taidoista työelämässä.

Rohkeus ja kehtaaminen

Valmentajat: Suomen Ekonomien uravalmentajat Arja Parpala ja Taija Keskinen

 

Tavoite: Kasvattaa itsetuntemusta ja rohkeutta saada oma paras esiin.

 

Kuvaus: Ympäristön paineet ja omat negatiiviset ajattelumallit saavat meidät helposti pienentämään itseämme.  Alamme pitää ajatuksiamme tosina, emmekä kehtaa olla oma paras itsemme. Jokainen meistä on kuitenkin ainutlaatuinen ja hyvä juuri sellaisena kuin on. Tule mukaan murtamaan omia haitallisia ajattelumallejasi.

Osaamisen tunnistaminen

Valmentajat: Suomen Ekonomien uravalmentajat Marjut Hallavo ja Tiina Myöhänen-Astikainen

 

Tavoite: Selkeyttää miksi osaamisen tunnistaminen on tärkeää ja antaa työkaluja sen tunnistamiseen.

 

Kuvaus: Työelämän jatkuva muutos asettaa haasteita myös oman osaamisen kehittämiselle. Mikäli et tee asialle mitään, on riskinä paikalleen jämähtäminen. Kukaan muu ei pidä huolta osaamisesi kehittämisestä kuin sinä itse. Jotta tämä onnistuu, tulee ensin tunnistaa, mitä tällä hetkellä osaat ja mitä tarvitset lisää.

Voihan pitch! (walk-in)

Valmentajat: Tekniikan Akateemiset TEK

 

Kuvaus: Miten pitchaat ja esittelet itsesi tehokkaasti? Miten teet hyvän vaikutuksen, kun kohtaat sattumalta henkilön, joka työskentelee sinua kiinnostavalla työnantajalla? Selkeän ja uskottavan pitchin rakentaminen omasta osaamisesta ja uratoiveista onnistuu parhailla vinkeillä. Tule TEKin ständille hakemaan sabluuna pitchin rakentamiseen ja testaa oma pitchisi. TEKin uravalmentajat sparraavat sinua.

Arvot uralla

Valmentajat: Tekniikan Akateemiset TEK: uravalmentajat Eva Lindström ja Maisa Holm

 

Tavoite: Kun tiedät mitä arvostat, huomaat ja pystyt tarttumaan sellaisiin tilaisuuksiin ja mahdollisuuksiin, jotka sopivat juuri sinun urakehitykseen.

 

Kuvaus: Meillä kaikilla on henkilökohtaisia, enemmän tai vähemmän tiedostettuja arvoja ja asioita, joita pidämme erityisen tärkeinä, ja jotka vaikuttavat urakehitykseemme. Kun tunnet jonkin asian erityisen tärkeäksi ja arvokkaaksi, priorisoit sitä suhteessa johonkin toiseen. Workshopissa pääset priorisoimaan erilaisten harjoitusten avulla uraasi liittyviä arvoja, sekä tietoja ja taitoja. Mitä tietoisempi näistä olet, sitä paremmin voit vahvistaa niiden toteutumista käytännössä, ja vaikuttaa oman urasi suuntaan.

Uraunelmat esiin

Valmentajat: Tekniikan Akateemiset TEK: uravalmentajat Satu Myller ja Pauliina Taipalus

 

Tavoite: Teet näkyväksi unelmauraasi liittyviä tekijöitä.

 

Kuvaus: Arjessa on joskus vaikea löytää aikaa omien vahvuuksien, haaveiden ja uraunelmien tutkiskelulle. Tämän workshopin jälkeen olet päässyt liikkeelle uraunelmasi kanssa. Löydämme onnistumisten kautta signaaleja siitä, mitä elementtejä unelmaurasi sisältää, ja mistä ne löytyvät. Workshopissa pääset tekemään oman urasi hiljaisia signaaleja näkyviksi itsellesi ja muille. Löydät signaaleja onnistumiskokemuksista, omista haaveista ja monesta muusta asiasta, johon et arjessa aina ehdi kiinnittämään huomiota.

Viisaammat työtavat

Valmentajat: Lifted: Taneli Rantala

 

Kuvaus: Aika on lähes poikkeuksetta tietotyöläisen arvokkain ja rajoittunein resurssi, ja vain valitettavan harva meistä osaa hyödyntää tämän resurssin potentiaalin. Viisaammat työtavat ja tarkemmin etenkin taitava ajanhallinta onkin tehokkain yksittäinen keino työn tehokkuuden ja merkityksellisyyden nostamiseen. Sillä minkälaisia tapoja muodostamme päivittäisen työmme johtamiseen, on todella merkittävä vaikutus työn tuottavuuteen ja laatuun. Tämän workshopin konkreettisten ja helposti käytäntöön vietävien oppien vaikutukset tulet huomaamaan jo seuraavana työpäivänä!

 

Teemat:

  • Ratkaisevan ajatusmallin rakentaminen
  • Palkitseva priorisointi, välttely ja fokus
  • Mitkä ovat yleisimmät työtehon tappajat ja millä pääset niistä eroon?
  • Tärkeimpien tietotyöläisen työkalujen hyödyntäminen tuottavasti

LinkedIn-klinikka

Valmentajat: Yhteistyökumppaneiden HR-ammattilaiset

 

Kuvaus: Puuttuuko LinkedIn-profiilistasi se viimeinen silaus? Tarvitsetko neuvoja kuinka erottuisit nykyaikaisissa hakuprosesseissa? Tule tapaamaan yhteistyökumppaneidemme HR-ammattilaisia ja saat parhaat vinkit osaamisesi esille tuomiseen.

Järjestäjät

Yhteistyökumppanit