Poikkitieteellinen urakehitystapahtuma

Ensimmäistä kertaa järjestetty TalentGo-tapahtuma kokosi yhteen korkeakoulutetut, urasuuntautuneet ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneet ammattilaiset. Ilta sisälsi inspiroivia puheenvuoroja ja työpajoja oman työuran hallintaan ja jatkuvaan itsensä kehittämiseen sekä ohjattua verkostoitumista upean Clarion Hotellin miljöössä. Kohderyhmänä olivat alle 40-vuotiaat korkeakoulutetut, joilla oli jo hieman kokemusta työuralta.

 

Tapahtuma saavutti huikean suosion, ja tarkoituksena on järjestää tilaisuus uudelleen vuonna 2018.

talentgo-2
talentgo-3

Ohjelma

  • Ilmoittautuminen ja cocktailbuffet
  • Menesty urallasi – Pääpuhujien keynote-puheenvuorot
  • TalentGo-urakehitystyöpajat
  • Ohjattua verkostoitumista
  • After Party ja vapaata verkostoitumista

Pääpuhujat

Susanna-Rahkamo

Susanna Rahkamo

Keynote-puheenvuoro:

Huippuasiantuntijaksi kehittyminen ja luova vuorovaikutus

 

Susanna Rahkamo on ollut koko ikänsä yrittäjä ja ammattilaisurheilu-uransa jälkeen toiminut konsulttina. Konsulttina Susanna on auttanut yrityksiä johtamisen haasteissa erityisesti henkilöstön osaamisen, uudistumiskyvyn ja kokonaiskuntoisuuden parantamisessa. Susannan asiakkaina on ollut laaja kirjo toimijoita monikansallisista pörssiyrityksistävoittoa tavoittelemattomiin organisaatioihin.

Aarne-Aktan

Aarne Aktan

Keynote-puheenvuoro:

Miten kohtaloon vaikutetaan?

 

Aarne Aktan on yritysjohtaja ja hallitusammattilainen, jonka urataival on alkanut nuorena opiskelijayrittäjänä. Jo vuonna 2006 Aktan valittiin Ernst & Youngin Vuoden nuoreksi yrittäjäksi. Oman yrityksensä, Quartalin myynnin jälkeen Aktan nousi mediayhtiö Talentumin toimitusjohtajaksi, ja on sittemmin kerännyt laajaa kokemusta pörssiyhtiöiden hallituksista.

Urakehitystyöpajat

OSAAMINEN: Oman osaamisen tunnistaminen

Valmentajat: Suomen Ekonomien uravalmentajat, Marjut Hallavo ja Sirja Kulmala-Portman

 

Tavoite: Työpajan tavoitteena on selkeyttää miksi osaamisen tunnistaminen on tärkeää ja antaa työkaluja sen tunnistamiseen. Työelämän jatkuva muutos asettaa haasteita myös oman osaamisen kehittämiselle. Mikäli et tee asialle mitään, on riskinä paikalleen jämähtäminen. Kukaan muu ei pidä huolta osaamisesi kehittämisestä kuin sinä itse. Jotta tämä onnistuu, tulee ensin tunnistaa, mitä tällä hetkellä osaat ja mitä tarvitset lisää.

 

SOME: Asiantuntijana brändäytyminen sosiaalisessa mediassa

Valmentajat: Suomen Ekonomien uravalmentajat Heini Hult-Miekkavaara ja Arja Parpala

 

Onko LinkedIn -profiilin summaryn kirjoittaminen työn ja tuskan takana?
Onko Twitter-profiilisi tiivistelmä vielä tyhjää täynnä?
Keiden kanssa sinä haluaisit hengata somessa, mutta et vielä ole rohjennut linkittyä?

 

Tässä työpajassa madalletaan jokaista yllä mainittua kynnystä. Tule rohkeasti mukaan – me autamme sinua kiteyttämään asiantuntijaprofiilisi somekuntoon! Oma läppäri tai pädi mukaan, kännykkäkin on parempi kuin ei mitään!

PITCHING: Pitchaamalla perille -workshop

Valmentajat: TEK:n uravalmentaja Eva Lindström

 

Tavoite: Työpajassa opit kuvaamaan tiivistetysti ja houkuttelevasti oman osaamisesi “Kerro itsestäsi?” Tavoitteena on herättää kuulijassa kiinnostus ja halu kuulla lisää.

 

Pitchaus -mietitty ja harjoiteltu markkinointipuhe- on monella tavalla hyödyllinen. Työhaastattelussa, rekrytointimessuilla ja erilaisissa verkottumistilaisuuksissa oma markkinointipuhe välittää tiiviisti oman osaamisen ja uratavoitteet. Pitchaus ei tarvitse aina olla puhetta, vaan sitä voi myös käyttää CV:n alkuosassa ja osana LinkedIn-profiilin otsikkoa ja Summarya.

 

Työskentelytapa: Pitchin laatiminen ohjeiden ja vinkkien perusteella, harjoittaminen pienryhmässä, lopputuloksena timanttin- en markkinointipuhe. Tervetuloa terävöittämään oma suullista myyntipuhettasi tehokkaiden harjoitusten avulla!

BALANSSI: Työn ja vapaa-ajan tasapainottaminen

Valmentajat: Fuell Finlandin valmentajat Eva Koskimaa, Anton Aro ja Lauri Peltola

 

Tavoite: Työpajassa annetaan työkaluja parempaan työn ja vapaa-ajan hallintaan ja tarkastellaan keinoja, joilla omaan työhön saataisiin ”hallinnan tunne”.

 

Työpajassa aiheina:

  • Työn ja vapaa-ajan tunnistaminen – mikä itselle työtä ja mikä vapaa-aikaa
  • Tasapainon löytäminen työn ja vapaa-ajan välille
  • Tehokas stressinhallinta: Tunnistatko milloin olet stressaantunut ja miten stressi ilmenee sinussa?
  • Miten löytää hallinnan tunne omaa työtä kohtaan?
UNELMA: Oman uraunelman hiljaiset signaalit näkyviin

Valmentajat: TEK:n uravalmentaja Satu Myller

 

Tavoite: Teet näkyväksi unelmauraasi liittyviä tekijöitä.

 

Kuvailu: Workshopissa pääset tekemään oman urasi hiljaisia signaaleja näkyviksi itsellesi ja muille. Löydät signaaleja onnistumiskokemuksista, omista haaveista ja monesta muusta asiasta, johon et arjessa aina ehdi kiinnittämään huomiota.

WALK-IN URASTÄNDI: LinkedIn-neuvontaa HR-ammattilaisilta ja vertaisryhmiltä

Walk-In ständillä pääset tapaamaan yhteistyökumppaniemme HR-ammattilaisia ja saat halutessasi palautetta omasta LinkedIn-profiilista/CV:sta. Lisäksi voit otattaa itsestäsi edustavan CV-kuvan omaan profiiliin päivitettäväksi

Järjestäjät

Yhteistyökumppanit