Tapahtuma korkeakoulutetuille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille ammattilaisille
Clarion Hotel Helsingissä 29.9.2017.

Poikkitieteellinen urakehitystapahtuma

Ensimmäistä kertaa järjestettävä TalentGo-tapahtuma kokoaa yhteen korkeakoulutetut, urasuuntautuneet ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneet ammattilaiset. Ilta sisältää inspiroivia puheenvuoroja ja työpajoja oman työuran hallintaan ja jatkuvaan itsensä kehittämiseen sekä ohjattua verkostoitumista ja nauttimista upean Clarion Hotellin antimista. Kohderyhmänä ovat alle 40-vuotiaat korkeakoulutetut, joilla jo hieman kokemusta työuralta.

Esiintyjät

Susanna-Rahkamo

Susanna Rahkamo

Susanna Rahkamo on ollut koko ikänsä yrittäjä ja ammattilaisurheilu-uransa jälkeen toiminut konsulttina. Konsulttina Susanna on auttanut yrityksiä johtamisen haasteissa erityisesti henkilöstön osaamisen, uudistumiskyvyn ja kokonaiskuntoisuuden parantamisessa. Susannnan asiakkaina on ollut laaja kirjo toimijoita monikansallisista pörssiyrityksistävoittoa tavoittelemattomiin organisaatioihin.

Aarne-Aktan

Aarne Aktan

Aarne Aktan on yritysjohtaja ja hallitusammattilainen, jonka urataival on alkanut nuorena opiskelijayrittäjänä. Jo vuonna 2006 Aktan valittiin Ernst & Youngin Vuoden nuoreksi yrittäjäksi. Oman yrityksensä, Quartalin myynnin jälkeen Aktan nousi mediayhtiö Talentumin toimitusjohtajaksi, ja on sittemmin kerännyt laajaa kokemusta pörssiyhtiöiden hallituksista.

Järjestäjät

Yhteistyökumppanit